Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El 20 % de les persones grans a Espanya viuen en habitatges en condicions molt deficients, segons un informe de l’Observatori Social de ”la Caixa”

Barcelona, 16 Agost 2018

L’estudi Envellir a casa: millor al poble que a la ciutat?, publicat per l’Observatori Social de ”la Caixa”, conclou que, a Espanya, més d’1,5 milions de persones grans resideixen en habitatges que acumulen problemes greus. D’aquestes persones, gairebé 600.000 viuen en municipis d’entre 10.000 i 100.000 habitants.

Els problemes d’habitatge més freqüents són els d’accessibilitat, la falta de calefacció, no disposar d’ascensor i l’amuntegament.

L’informe apunta que les ciutats de dimensions mitjanes no s’han pogut beneficiar ni de les mesures solidàries dels municipis rurals ni de les mesures de control i els recursos públics de lluita contra l’infrahabitatge dels municipis més grans.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades