Tornar Tornar

El programa Incorpora de l’Obra Social ”la Caixa” ha format més de 35.000 persones en risc d’exclusió social a tot Espanya des del 2015

Madrid, 20 Agost 2018

Incorpora de ”la Caixa” enforteix les competències personals i laborals dels participants gràcies a cursos i pràctiques no laborals adaptades a les necessitats del teixit empresarial de cada província. El 56 % de les persones que es formen a través del programa aconsegueixen feina.

A tot el territori, hi ha 163 punts de formació Incorpora, dirigits a millorar l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat, a través de 196 formadors d’entitats socials, que acompanyen aquestes persones per potenciar els seus talents i reforçar la seva confiança.

Des de començaments d’any, Incorpora ha promogut la contractació de 15.852 persones en situació de vulnerabilitat, un 12 % més que en el mateix període de l’any passat. El programa es dirigeix especialment a persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, joves amb dificultats per accedir a una feina, exreclusos, víctimes de violència masclista i immigrants, entre altres col·lectius.

En paraules del director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”: «A Incorpora treballem per millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la seva inserció en el mercat laboral. Per això, dissenyem itineraris personalitzats que permeten desenvolupar les habilitats tècniques de les persones, i, al mateix temps, gràcies als formadors, les ajudem a descobrir el seu propi potencial perquè tornin a creure en les seves capacitats».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades