Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” fomenta el voluntariat de 4.300 persones grans a Espanya

Madrid, 27 Agost 2018

El programa de Gent Gran de l’entitat fomenta la participació social de les persones grans a través del projecte de voluntariat denominat «Accions locals», gràcies al qual les persones grans aporten la seva experiència i el seu temps per ajudar altres col·lectius del seu entorn més immediat.

Les persones grans, procedents de 632 centres de gent gran en conveni amb les diferents administracions públiques, participen especialment en activitats d’educació i cultura, com també en iniciatives solidàries que impliquen altres col·lectius, com ara persones amb discapacitat, infància, malalts o persones en risc d’exclusió social.

Els beneficis principals que destaquen les persones grans són l’augment del sentiment d’utilitat i el foment de les relacions socials. D’altra banda, les persones beneficiàries subratllen l’interès per l’adquisició de coneixements gràcies als voluntaris.  

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades