Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Programa Joves Emprenedors

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Bancària ”la Caixa” exporta al Perú el seu Programa Joves Emprenedors

Barcelona, 31 Agost 2018

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, i el president de la FEPCMAC (Federación Peruana de Cajas Municipales de Ahorro y Crédito), Jorge Solis, han signat avui un acord per impulsar el Programa Joves Emprenedors a les escoles del Perú.

El programa estarà a disposició concretament dels instituts d’educació secundària que reben ajudes de les CMAC (Cajas Municipales de Ahorro y Crédito), els quals es troben en poblacions rurals del país. Aquestes són Arequipa, Cusco, Huancayo, Ica, Maynas, Paita, Piura, El Santa, Sullana, Tacna i Trujillo. La finalitat de la FEPCMAC és promoure en aquestes zones l’educació financera amb la finalitat de contribuir a la millora econòmica amb la generació de nous productes, serveis i canals d’atenció.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades