Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum Madrid

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Toulouse-Lautrec i Picasso, grans protagonistes de la nova temporada d’exposicions de CaixaForum Madrid

Madrid, 6 Setembre 2018

CaixaForum Madrid donarà el tret de sortida a la seva nova temporada exhibint estàtues monumentals i preciosos relleus de temples de l’antic Egipte. Una oportunitat única d’apropar-se a aquesta cultura mil·lenària a través de la figura dels faraons gràcies a l’aliança estable entre l’Obra Social ”la Caixa” i el British Museum.

Toulouse-Lautrec serà un altre dels protagonistes de la pròxima temporada amb un ambiciós projecte de producció pròpia -i més de 350 peces– que el presentarà com a catalitzador de l’explosió creativa i avantguardista que va sorgir al barri parisenc de Montmartre a cavall dels segles XIX i XX.


CaixaForum Madrid estrenarà a Espanya un projecte espectacular que transportarà el visitant al món de l’òpera a través de vuit estrenes en vuit ciutats i moments de la història d’Europa des del segle XVII i fins avui per explicar el naixement i desenvolupament de l’òpera com a forma de creació total, que integra la resta de les arts. Serà una experiència audiovisual immersiva i emocionant que s’organitza juntament amb el Victoria and Albert Museum de Londres i la col·laboració del Gran Teatre del Liceu.
 

Pablo Picasso i la seva primera esposa Olga Khokhlova seran uns altres dels noms propis destacats del nou curs, amb una mostra que aprofundeix en la seva tempestuosa relació alhora que reconstrueix la producció de l’artista durant aquesta etapa.

La Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani tindrà una presència destacada en la nova temporada amb La pintura: el repte permanent, una exposició que reunirà dues generacions d’artistes per subratllar la reinvenció constant que viu la pintura.

Més informació a la nota de premsa en PDF

La reproducció de les imatges proporcionades està autoritzada exclusivament per a la promoció en els mitjans de comunicació de la TEMPORADA D’EXPOSICIONS DE CAIXAFORUM MADRID
Les imatges no es poden fer servir per usos aliens a la comunicació de l’exposició ni es poden emmagatzemar en arxius fotogràfics.
Les imatges no es poden retocar, editar, reenquadrar, tallar ni alterar de qualsevol manera.
És obligatori fer constar el peu de foto i el copyright de la imatge.
No es podran fer servir més de 7 imatges en l’article.

En els mitjans digitals, les imatges publicades han d’estar en una resolució inferior a 100 píxels por polsada (PPP).
Per a usos a pàgina sencera o qualsevol altre ús de les imatges, si us plau, contacteu amb [email protected]

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema