Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum Saragossa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Dalí, Disney i el Museo del Prado, noms propis de la nova temporada d’exposicions de CaixaForum Saragossa

Saragossa, 13 Setembre 2018

CaixaForum Saragossa donarà el tret de sortida a la nova temporada rebent l’obra de la reconeguda fotògrafa Cristina García Rodero. Hi presentarà el seu últim projecte, Terra de somnis, per al qual ha viatjat a l’Índia convidada per l’Obra Social ”la Caixa” per tal de documentar el paper de les dones a les comunitats rurals.

N’agafarà el relleu el cinema d’animació amb l’exposició Disney. L’art d’explicar històries, una mostra en la qual els visitants podran descobrir la tradició èpica de narrar històries dels mítics estudis americans a través de personatges emblemàtics com Mickey Mouse, la Blancaneu o la reina Elsa de Frozen.

L’obra mestra Leda atòmica de Salvador Dalí viatjarà, de manera excepcional, a CaixaForum Saragossa, gràcies a la col·laboració amb la Fundació Gala-Salvador Dalí en una mostra que analitza aquesta obra fonamental en la trajectòria del genial pintor i descobrirà la història completa que hi ha darrere de la seva concepció.

Un altre dels noms propis serà el del Museo del Prado. La mostra Art i mite. Els déus del Prado oferirà una mirada sobre la mitologia clàssica i la seva representació al llarg de la història de l’art a través de pintures, escultures i medalles del centre madrileny.

L’art contemporani tindrà presència en la nova temporada amb el projecte Poètiques de l’emoció, que, a partir de la Col·lecció ”la Caixa” i nombrosos préstecs, posarà el focus en la capacitat de commoure que ha tingut l’art a llarg de la seva història. La ciència també tindrà el seu espai amb Experiment any 2100, mostra que endinsa el visitant en l’aventura d’explorar, sempre des d’un punt de vista científic, com pot ser el nostre futur.

Més informació a la nota de premsa en PDF

La reproducció de les imatges proporcionades està autoritzada exclusivament per a la promoció en els mitjans de comunicació de la TEMPORADA D’EXPOSICIONS DE CAIXAFORUM SARAGOSSA
Les imatges no es poden fer servir per usos aliens a la comunicació de l’exposició ni es poden emmagatzemar en arxius fotogràfics.
Les imatges no es poden retocar, editar, reenquadrar, tallar ni alterar de qualsevol manera.
És obligatori fer constar el peu de foto i el copyright de la imatge.
No es podran fer servir més de 7 imatges en l’article.

En els mitjans digitals, les imatges publicades han d’estar en una resolució inferior a 100 píxels por polsada (PPP).
Per a usos a pàgina sencera o qualsevol altre ús de les imatges, si us plau, contacteu amb [email protected]

Notícies relacionades