Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Dalí, Tintín i el Museo del Prado, noms propis de la nova temporada d’exposicions de CaixaForum Sevilla

Sevilla, 18 Setembre 2018

CaixaForum Sevilla donarà el tret de sortida a la seva nova temporada exhibint una obra mestra. Es tracta de la pintura Leda atòmica, de Salvador Dalí, que viatjarà de manera excepcional gràcies a la col·laboració amb la Fundació Gala-Salvador Dalí. La mostra, que s’estrenarà a CaixaForum Sevilla, analitza en profunditat aquesta obra fonamental de Dalí, que n’exemplifica el gir artístic marcat per la física nuclear durant el seu període nord-americà.

N’agafarà el relleu un altre dels noms propis de la temporada: el Museo del Prado. La mostra Art i mite. Els déus del Prado oferirà una mirada sobre la mitologia clàssica i la seva representació al llarg de la història de l’art a través de pintures, escultures i medalles del centre madrileny.

La temporada que ve inclourà dues mostres de divulgació científica. La primera servirà per celebrar el cinquantè aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna. Ho farà en una mostra que uneix còmic i ciència i que explicarà, d’una banda, com Tintín, l’intrèpid periodista creat per Hergé, trepitjava el terra lunar el 1950, i de l’altra, aprofundirà en la missió de l’Apol·lo XI i mostrarà tot el que sabem sobre el satèl·lit. Per la seva banda, Tecnorevolució demostrarà com n’està, de present, la tecnologia en la nostra vida diària i com ha revolucionat camps tan diferents com el transport, l’agricultura la medicina o l’art.

CaixaForum Sevilla també estrenarà un altre nou projecte en el qual el color blau en serà el gran protagonista. L’exposició, plantejada com una experiència estètica, aprofundirà en l’ús del color blau simbòlic i poètic que en va fer el modernisme.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

La reproducció de les imatges proporcionades està autoritzada exclusivament per a la promoció en els mitjans de comunicació de la TEMPORADA D’EXPOSICIONS DE CAIXAFORUM SEVILLA
Les imatges no es poden fer servir per usos aliens a la comunicació de l’exposició ni es poden emmagatzemar en arxius fotogràfics.
Les imatges no es poden retocar, editar, reenquadrar, tallar ni alterar de qualsevol manera.
És obligatori fer constar el peu de foto i el copyright de la imatge.
No es podran fer servir més de 7 imatges en l’article.

En els mitjans digitals, les imatges publicades han d’estar en una resolució inferior a 100 píxels por polsada (PPP).
Per a usos a pàgina sencera o qualsevol altre ús de les imatges, si us plau, contacteu amb [email protected]

Notícies relacionades