Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Generalitat de Catalunya

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Bancària ”la Caixa” i la Generalitat de Catalunya destinen 30 milions d’euros a actuacions d’Obra Social

Barcelona, 27 Setembre 2018

Ambdues institucions promouen projectes que s’adrecen a cobrir o pal·liar mancances o necessitats d’interès prioritari per al territori, amb l’objectiu de contribuir a l’equitat social i donar més oportunitats a les persones que més ho necessiten.

L’acció impulsada al llarg de l’any passat inclou projectes de beques de menjador, inserció laboral de persones amb malaltia mental, atenció a infants amb discapacitat, recerca contra el càncer i recuperació del patrimoni històric, entre d’altres.

L’aportació de ”la Caixa” a aquesta col·laboració amb la Generalitat s’ha quadruplicat en els últims poc més de vint anys, ja que ha passat dels 7,02 milions d’euros del 1998 als 30 milions actuals.

«A través d’aquesta col·laboració continuada amb la Generalitat, seguim al costat de persones i organitzacions que treballen per millorar presents i construir futurs. Tant en acció social, que és la nostra essència, com en recerca i divulgació del coneixement», ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha remarcat que l’Administració catalana valora positivament els resultats de l’acord, que contribueix a la millora de la qualitat de vida dels catalans. «Les actuacions realitzades han contribuït especialment a fomentar la integració dels col·lectius més vulnerables de la societat i a reduir l’exclusió social, dues de les prioritats del Govern català», ha conclòs.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades