Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social ”la Caixa” lliura els Premis Art i Mecenatge en una cerimònia a CaixaForum Madrid

Madrid, 25 Octubre 2018

CaixaForum Madrid acull la cerimònia de lliurament dels Premis Art i Mecenatge, la vuitena edició dels guardons que distingeixen el treball dels actors implicats en el procés de creació i divulgació de l’art: artistes, galeristes i mecenes.

Els premiats han rebut com a guardó una escultura realitzada per Miquel Barceló especialment per a aquests reconeixements. La val·lisoletana Dora García ha recollit el premi en la categoria d’Artista, mentre que la galeria Espaivisor de València ho ha fet en la categoria de Galerista. D’altra banda, la Fundación Rosón Arte Contemporáneo de Pontevedra ha rebut el guardó en la categoria de Mecenes.

Amb una dotació de 90.000 euros, aquests premis són una mostra de l’acció de mecenatge envers la creació artística exercida per la Fundació Bancària ”la Caixa”.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema