Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” va invertir 18,5 milions d'euros en 786 projectes socials l'any 2018

Redacció, 14 Gener 2019

”la Caixa” col·labora amb entitats socials que l’any passat van contribuir a millorar les condicions de vida de 263.109 persones en situació o major risc de vulnerabilitat a través del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.

Aquest 2019, l’Obra Social ”la Caixa” continuarà donant suport a les línies d’ajuts a entitats socials i aquesta mateixa setmana obre la primera de les sis convocatòries de l’any: promoció de l’autonomia personal i atenció a l’envelliment, la discapacitat i la malaltia.

La resta de convocatòries van destinades a la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social, habitatges temporals d’inclusió social, inserció sociolaboral, interculturalitat i acció social en l’àmbit rural.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, assenyala que la inclusió social i la igualtat d’oportunitats continuen sent el principal objectiu que comparteixen l’entitat i els col·lectius socials que impulsen aquests projectes.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades