Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat més de 150.000 persones al final de la seva vida i més de 200.000 familiars

Madrid, 17 Gener 2019

El programa s’implementa des de finals del 2008 a 128 hospitals i 133 equips d’atenció domiciliària de tot Espanya, a través d’una xarxa de 42 Equips d’Atenció Psicosocial (EAPS), que proporcionen atenció integral a persones que es troben al final de la vida i als seus familiars, complementant la tasca de les unitats mèdiques.

A la Comunitat de Madrid, el programa actua en 18 centres hospitalaris, i en 9 unitats de suport domiciliari, a través de 6 EAPS. Al llarg d’aquests deu anys, s’han atès 35.381 malalts avançats i 40.910 familiars.

La ministra de Sanitat, María Luisa Carcedo, assistirà aquesta tarda a l’acte presidit pel director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, en el qual es retrà homenatge als professionals, experts, familiars i voluntaris que desenvolupen el programa, i a les persones que ja no hi són però que formen part de les nostres vides.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades