Tornar Tornar

La Col·lecció ”la Caixa” s'exposa a la Whitechapel Gallery per primera vegada

Internacional, 17 Gener 2019

Diversos escriptors de renom internacional exploren la col·lecció d’art contemporani més destacada d’Espanya en aquesta sèrie de quatre presentacions que se succeiran al llarg d’un any. Cadascun dels autors comissaria una presentació d’obres i aporta nous textos basats en la seva selecció.

La directora general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Elisa Durán; la comissària en cap de la Whitechapel Gallery, Lydia Yee, i l’escriptor Enrique Vila-Matas han presentat avui la primera de les quatre exposicions que la prestigiosa galeria londinenca organitzarà a partir dels fons de la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani.

Es tracta de la primera col·lecció privada espanyola que la Whitechapel Gallery convida per ser exhibida a les seves sales d’exposició, entre el gener del 2019 i l’abril del 2020.

La Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani. Selecció d’Enrique Vila-Matas es podrà visitar a la Whitechapel Gallery de Londres del  17 de gener al 28 d’abril de 2019.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades