Tornar Tornar

”la Caixa” i l’Ajuntament de Barcelona s’alien per impulsar la ciència i la innovació

Barcelona, 21 Gener 2019

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han signat aquest matí una aliança per potenciar el Pla Barcelona Ciència i convertir la ciutat en la capital europea de la recerca i innovació.

L’acord subscriu dues gran línies d’actuació: la creació de l’innovador programa Barcelona – ”la Caixa” Living Lab -laboratori d’investigació i participació ciutadana- i la convocatòria municipal de subvencions a projectes de recerca per un milió d’euros, aportats conjuntament per l’Ajuntament i ”la Caixa”.

Aquestes iniciatives, a les quals ”la Caixa” destina un milió d’euros fins al 2021, volen impulsar l’ecosistema d’investigació, acostar la ciència a la ciutadania i, alhora, generar coneixement per a la millora de la qualitat de vida de les persones.

Aquest conveni s’emmarca en el Pla Barcelona Ciència, iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per potenciar l’ecosistema d’investigació i innovació de la ciutat, i també en el Pla Estratègic de ”la Caixa”, una de les línies prioritàries del qual és la recerca i la innovació.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades