Tornar Tornar

Exposició Poètiques de l'emoció. CaixaForum Barcelona

Barcelona, 6 Febrer 2019

Alegria, por, pena, ràbia. Les emocions són una part fonamental de la nostra experiència i determinen en gran manera les decisions que prenem individualment i col·lectivament. Per això, la representació dels afectes ha estat motiu recurrent al llarg de la història de l’art. La nova exposició de CaixaForum Barcelona, Poètiques de l’emoció, recorre algunes maneres de representar les emocions humanes en les arts visuals.

El nucli el formen peces contemporànies -amb una significativa representació de la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani– en relació amb obres d’altres èpoques i contextos diversos. La mostra, comissariada per Érika Goyarrola i organitzada i produïda per ”la Caixa”, presenta un total de 44 obres que recorren els últims 700 anys de la història de l’art.

Poètiques de l’emoció es podrà visitar del 7 de febrer al 19 de maig de 2019 a CaixaForum Barcelona (av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

Més informació a la nota de premsa en PDF

La reproducció de les imatges proporcionades està autoritzada exclusivament per a la promoció en els mitjans de comunicació de l’exposició POÈTIQUES DE L’EMOCIÓ als centres CaixaForum Espanya i durant el període de temps en què tingui lloc l’exposició.
Les imatges no es poden fer servir per usos aliens a la comunicació de l’exposició ni es poden emmagatzemar en arxius fotogràfics.
Les imatges no es poden retocar, editar, reenquadrar, tallar ni alterar de qualsevol manera.
És obligatori fer constar el peu de foto i el copyright de la imatge.
No es podran fer servir més de 7 imatges en l’article.

En els mitjans digitals, les imatges publicades han d’estar en una resolució inferior a 100 píxels por polsada (PPP).
Per a usos a pàgina sencera o qualsevol altre ús de les imatges, si us plau, contacteu amb [email protected]

Notícies relacionades