Tornar Tornar

Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians. Lorca

, 15 Febrer 2019

Què fa que un objecte quotidià es converteixi en un heroi ocult? Ens envolten centenars d’estris que han estat fabricats milions de vegades i que han esdevingut indispensables en el nostre dia a dia.

Són clàssics quotidians, però que, pel fet de ser productes industrials, encarnen ideals de la modernitat que encara avui són rellevants: economia de materials, funcionalitat i durabilitat. Organitzada per ”la Caixa”, amb la col·laboració del Vitra Design Museum, Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians ens revela alguns d’aquests elements indispensables i els analitza sota quatre aspectes: innovació, producció, evolució i inspiració.

L’exposició ens explica les històries que hi ha darrere de tretze d’aquests objectes quotidians i també detalla què s’amaga darrere d’alguns objectes propis de la cultura espanyola, com el càntir, el pal de fregar o el setrill antidegoteig.

Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians es podrà visitar a l’Alameda de la Constitución del 15 de febrer al 3 de març de 2019.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades