Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Bancària ”la Caixa” i l’Ajuntament de Màlaga fan balanç de la seva acció cultural conjunta i presenten la programació per al 2019

Màlaga, 15 Febrer 2019

L’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre; el director corporatiu de Territori i Centres de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Rafael Chueca, i el director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Múrcia, Juan Ignacio Zafra, han fet balanç de la col·laboració iniciada l’any passat per al desenvolupament d’activitats culturals entre el 2018 i el 2020.

El 2018, la inversió de ”la Caixa” per al desenvolupament d’activitats culturals va assolir la xifra d’1,2 milions d’euros, dels quals 700.000 euros es van destinar a propostes promogudes pel mateix Ajuntament, i més de 500.000 euros, a impulsar iniciatives pròpies de l’entitat. Per al 2019, la inversió arribarà als 1,3 milions d’euros.

Amb el compliment del conveni, l’entitat ratifica el ferm compromís que ha assumit amb la ciutat de Màlaga i reforça l’impuls que destina a la cultura com a motor estratègic del municipi.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades