Tornar Tornar

Max Beckmann. Leipzig, 1884 - Nova York, 1950. CaixaForum Barcelona

Barcelona, 20 Febrer 2019

Per primera vegada i a través de ”la Caixa”, arriba a Barcelona una mirada al conjunt de la seva obra, amb l’exposició Max Beckmann. Leipzig, 1884 – Nova York, 1950, organitzada en col·laboració amb el Museo Nacional Thyssen-Bornemisza.

S’hi apleguen un total de 49 obres, entre pintures, una desena de litografies i dues escultures, que abracen tota la seva trajectòria, des dels seus treballs de joventut a Alemanya fins a l’obra que va acabar de pintar el mateix dia de la seva mort, exiliat, als Estats Units.

L’exposició es divideix en dues parts. La primera presenta les fites més importants dels anys alemanys de l’artista. I la segona, dedicada als anys a Amsterdam i als Estats Units, està estructurada a l’entorn de quatre metàfores o figures retòriques relacionades amb l’experiència de l’exili, entesa com a condició existencial de l’home modern.

La inauguració ha comptat amb la presència de la directora general adjunta de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Elisa Durán.

Max Beckmann. Leipzig, 1884 – Nova York, 1950 es podrà visitar a l’Av. de Francesc Ferrer i Guardia, 6-8 del 21 de febrer al 26 de maig de 2019.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

La reproducció de les imatges proporcionades està autoritzada exclusivament per a la promoció en els mitjans de comunicació de l’exposició MAX BECKMANN. LEIPZIG, 1884 – NOVA YORK, 1950 als centres CaixaForum Espanya i durant el període de temps en què tingui lloc l’exposició.
Les imatges no es poden fer servir per usos aliens a la comunicació de l’exposició ni es poden emmagatzemar en arxius fotogràfics.
Les imatges no es poden retocar, editar, reenquadrar, tallar ni alterar de qualsevol manera.
És obligatori fer constar el peu de foto i el copyright de la imatge.
No es podran fer servir més de 7 imatges en l’article.

En els mitjans digitals, les imatges publicades han d’estar en una resolució inferior a 100 píxels por polsada (PPP).
Per a usos a pàgina sencera o qualsevol altre ús de les imatges, si us plau, contacteu amb [email protected]

Notícies relacionades