Tornar Tornar

La regeneració del riu Besòs reporta beneficis per a la salut i estalvi per al sistema sanitari

Barcelona, 22 Febrer 2019

Un nou estudi de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), centre impulsat per ”la Caixa”, conclou que el Parc Fluvial del Besòs a Barcelona evita fins a set morts a l’any i 23 milions d’euros en despeses de salut pública.

El disseny urbà pot ajudar a fomentar l’activitat física i, per tant, a millorar la salut i el benestar de la ciutadania. Un estudi d’ ISGlobal es va proposar analitzar els impactes en la salut, així com les despeses de salut pública relacionades, del projecte de regeneració del Parc Fluvial del Besòs, a la província de Barcelona.

L’estudi, realitzat en el marc del projecte europeu BlueHealth i publicat a la revista International Journal of Environment Research and Public Health, mesura els impactes en la salut i el benestar d’aquest projecte de regeneració del riu.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades