Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat a la Regió de Múrcia més de 6.000 persones al final de la seva vida i més de 7.000 familiars

, 6 Març 2019

El programa s’implementa des de finals del 2008 en 128 hospitals i amb 133 equips d’atenció domiciliària a tot Espanya, a través d’una xarxa de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS), que proporcionen una atenció integral a les persones que es troben al final de la seva vida i als seus familiars, complementant la tasca dels serveis sanitaris

A la Regió de Múrcia, el programa actua en 3 centres hospitalaris i en 14 equips de suport d’atenció domiciliària (ESAD), a través d’un EAPS. Al llarg d’aquests deu anys, s’han atès 6.442 persones en situació de malaltia avançada i 7.091 familiars.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades