Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” impulsa un programa pioner a Espanya per apoderar els equips directius dels centres educatius

Madrid, 12 Març 2019

EduCaixa, el programa educatiu de ”la Caixa”, anuncia avui el llançament d’un nou programa educatiu enfocat a capacitar, prestigiar, enfortir i transformar el rol dels equips directius dels centres educatius.

Es tracta el programa Lideratge per a l’Aprenentatge, desenvolupat per un equip d’experts i acadèmics d’àmbit estatal en col·laboració amb l’Institute of Education (IOE) de la University College London (UCL), centre líder i referent mundial entre les facultats d’educació per la seva experiència i el seu impacte tant a escala nacional, com pel seu treball amb sistemes educatius de tot el món.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades