Tornar Tornar

”la Caixa” reforça l'Obra Social a Andalusia i eleva el seu pressupost a 60 milions d'euros

Sevilla, 21 Març 2019

El president de la Junta d’Andalusia, Juan Manuel Moreno, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Sevilla un conveni marc que recull la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

Amb aquest acord, ”la Caixa” intensifica el seu compromís amb Andalusia i destinarà 60 milions d’euros el 2019 al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social, davant dels 59 milions del 2018. En el marc del seu Pla Estratègic 2016-2019 i sota el lema Canviem presents, construïm futurs, l’entitat prioritzarà els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a fomentar la contractació de col·lectius vulnerables.

Segons ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, «l’increment de la inversió fa patent, una vegada més, el nostre sòlid i creixent vincle amb aquesta comunitat, amb la qual tantes coses ens uneixen. L’acord que signem avui amb la Junta preveu moltes iniciatives enfocades a un únic objectiu: treballar pel benestar dels andalusos».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades