Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat a Canàries més de 4.000 persones al final de la seva vida i més de 8.000 familiars

Las Palmas, 27 Març 2019

El programa s’implementa des de finals del 2008 en 128 hospitals i amb 133 equips d’atenció domiciliària a tot Espanya, a través d’una xarxa de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS), que proporcionen una atenció integral a les persones que es troben al final de la seva vida i als seus familiars, complementant la tasca dels serveis sanitaris.

A Canàries, el programa actua en set centres hospitalaris i en quatre Equips Domiciliaris, a través de dos EAPS (un a Las Palmas i un a Tenerife). Al llarg d’aquests deu anys, s’han atès 3.943 persones en situació de malaltia avançada i 8.316 familiars.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades