Tornar Tornar

”la Caixa” reforça l’Obra Social a la Regió de Múrcia i eleva el seu pressupost a 10,5 milions d’euros

, 28 Març 2019

El Govern de la Regió de Múrcia i ”la Caixa” han signat a Múrcia un acord marc que recull la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 10,5 milions d’euros el 2019 al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social, davant dels 10 milions del 2018. Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb la Regió de Múrcia i potencia, entre d’altres, els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius vulnerables.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat: «El nostre compromís, al costat del Govern de la Regió de Múrcia, és contribuir a una societat més igualitària i construir així un futur millor per als murcians i les murcianes. La nostra aposta decidida per programes socials, culturals i educatius té la finalitat d’oferir més oportunitats a aquells que més les necessiten».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades