Tornar Tornar

”la Caixa” i el Museu de les Ciències de València presenten l'exposició Talking Brains. Programats per parlar

València, 2 Abril 2019

Talking Brains. Programats per parlar, una exposició única, organitzada per ”la Caixa” i el Museu de les Ciències de València, que presenta i explica el cervell des del punt de vista del llenguatge, en un viatge fascinant a través de les lents de la neurociència, la biologia i l’evolució.

Els éssers humans tenim la capacitat d’adquirir un llenguatge, i aquest llenguatge projecta els nostres pensaments al món i acompanya la majoria de les nostres activitats. Tot això és gràcies a un òrgan complex que és el resultat de milions d’anys d’evolució: el cervell lingüístic.

Però què significa el «llenguatge humà»? Els ximpanzés, que són els nostres familiars més propers, es comuniquem, però tenen llenguatge? Com i quan el vam desenvolupar els humans? Aquestes i altres preguntes es plantegen a Talking Brains, una innovadora exposició interactiva en què els visitants podran viure una experiència personalitzada gràcies a la tecnologia d’identificació per radiofreqüència. A més, la mostra és una aposta inclusiva per la diversitat funcional de les persones.

Talking Brains. Programats per parlar, es podrá visitar al  Museu de les Ciències de València del 2 d’abril de 2019 al març de 2020.
      

Notícies relacionades