Tornar Tornar

”la Caixa” i el Museu de les Ciències de València presenten l'exposició Talking Brains. Programats per parlar

València, 2 Abril 2019

Talking Brains. Programats per parlar, una exposició única, organitzada per ”la Caixa” i el Museu de les Ciències de València, que presenta i explica el cervell des del punt de vista del llenguatge, en un viatge fascinant a través de les lents de la neurociència, la biologia i l’evolució.

Els éssers humans tenim la capacitat d’adquirir un llenguatge, i aquest llenguatge projecta els nostres pensaments al món i acompanya la majoria de les nostres activitats. Tot això és gràcies a un òrgan complex que és el resultat de milions d’anys d’evolució: el cervell lingüístic.

Però què significa el «llenguatge humà»? Els ximpanzés, que són els nostres familiars més propers, es comuniquem, però tenen llenguatge? Com i quan el vam desenvolupar els humans? Aquestes i altres preguntes es plantegen a Talking Brains, una innovadora exposició interactiva en què els visitants podran viure una experiència personalitzada gràcies a la tecnologia d’identificació per radiofreqüència. A més, la mostra és una aposta inclusiva per la diversitat funcional de les persones.

Talking Brains. Programats per parlar, es podrá visitar al  Museu de les Ciències de València del 2 d’abril de 2019 al març de 2020.
      

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch