Tornar Tornar

Art i mite. Els déus del Prado. CaixaForum Saragossa

Saragossa, 29 Abril 2019

Els mites són la forma d’explicar les gestes i les accions dels déus. Aquestes divinitats no només regeixen el destí dels homes, sinó que baixen a la Terra i interactuen amb ells, la qual cosa origina complexos mites en els quals s’entrellacen les històries dels herois o semidéus.

Art i mite. Els déus del Prado és una exposició inèdita organitzada per l”la Caixa” i el Museu Nacional del Prado, sorgida de l’aliança estratègica que mantenen totes dues institucions. La mostra ofereix una àmplia mirada sobre la mitologia clàssica i la seva representació al llarg de la història de l’art, a través de pintures, escultures i objectes datats entre els anys centrals del segle I aC i finals del segle XVIII dC. Una proposta diacrònica, a partir de 50 obres de les col·leccions del Museu del Prado, amb noms essencials de la història de l’art com Rubens, Ribera o Zurbarán, entre molts d’altres.

Art i mite. Els déus del Prado es podrà visitar del 30 d’abril al 25 d’agost de 2019 a CaixaForum Saragossa (Avinguda Anselmo Clavé, 4).

La reproducció de les imatges proporcionades està autoritzada exclusivament per a la promoció en els mitjans de comunicació de l’exposició ART I MITE. ELS DÉUS DEL PRADO a CaixaForum Sevilla i durant el període de temps en què tingui lloc l’exposició.
Les imatges no es poden fer servir per usos aliens a la comunicació de l’exposició ni es poden emmagatzemar en arxius fotogràfics.
Les imatges no es poden retocar, editar, reenquadrar, tallar ni alterar de qualsevol manera.
És obligatori fer constar el peu de foto i el copyright de la imatge.
No es podran fer servir més de 7 imatges en l’article.

En els mitjans digitals, les imatges publicades han d’estar en una resolució inferior a 100 píxels por polsada (PPP).
Per a usos a pàgina sencera o qualsevol altre ús de les imatges, si us plau, contacteu amb [email protected]

Notícies relacionades