Tornar Tornar

Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians. Arrecife

Las Palmas, 30 Abril 2019

Què fa que un objecte quotidià es converteixi en un heroi ocult? Ens envolten centenars d’estris que han estat fabricats milions de vegades i que han esdevingut indispensables en el nostre dia a dia.

Són clàssics quotidians, però que, pel fet de ser productes industrials, encarnen ideals de la modernitat que encara avui són rellevants: economia de materials, funcionalitat i durabilitat. Organitzada per ”la Caixa” i la Fundación CajaCanarias, amb la col·laboració del Vitra Design Museum, Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians ens revela alguns d’aquests elements indispensables i els analitza sota quatre aspectes: innovació, producció, evolució i inspiració.

L’exposició ens explica les històries que hi ha darrere de tretze d’aquests objectes quotidians i també detalla què s’amaga darrere d’alguns objectes propis de la cultura espanyola, com el càntir, el pal de fregar o el setrill antidegoteig.

Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians es podrà visitar del 30 d’abril al 22 de maig de 2019 al Parc José Ramírez Cerdá.

 

Notícies relacionades