Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat a Toledo més de 5.500 persones al final de la seva vida i més de 8.500 familiars

Toledo, 8 Maig 2019

El programa s’implementa des de finals del 2008 en 128 hospitals i amb 133 equips d’atenció domiciliària a tot Espanya, a través d’una xarxa de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS), que proporcionen una atenció integral a les persones que es troben al final de la seva vida i als seus familiars, complementant la tasca dels serveis sanitaris.

A Toledo actua en dos centres hospitalaris, un centre sociosanitari i tres equips de suport d’atenció domiciliària, a través d’un EAPS que pertany a la Fundación Instituto San José. Al llarg d’aquests deu anys, s’han atès 5.697 persones en situació de malaltia avançada i 8.698 familiars.

 

 

 

Notícies relacionades