Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat a Cantabria més de 3.000 persones al final de la seva vida i més de 3.500 familiars

Cantàbria, 16 Maig 2019

El programa s’implementa des de finals del 2008 en 128 hospitals i amb 133 equips d’atenció domiciliària a tot Espanya, a través d’una xarxa de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS), que proporcionen una atenció integral a les persones que es troben al final de la seva vida i als seus familiars, complementant la tasca dels serveis sanitaris.

A Cantabria actua en tres centres hospitalaris i cinc equips de suport d’atenció domiciliària, a través d’un EAPS que l’Hospital Santa Clotilde de Santander. Al llarg d’aquests deu anys, s’han atès 3.048 persones en situació de malaltia avançada i 3.643 familiars.

       

 

 

 

Notícies relacionades