Tornar Tornar

Els voluntaris de ”la Caixa” celebren una jornada lúdica per a més de 5.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat

Madrid, 18 Maig 2019

Un de cada tres menors es troba en risc de pobresa, és a dir, 2,2 milions de nens i nenes a Espanya, segons la taxa AROPE de la Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social. Aquesta realitat fa difícil que els infants es desenvolupin plenament en els diferents àmbits de les seves vides, i que tinguin oportunitats per descobrir els seus talents innats i convertir-los en un valor per a la seva formació i el seu futur.

Davant d’aquesta situació, el Dia del Voluntari de ”la Caixa” 2019 està dedicat a l’impuls de tallers lúdics, artístics, culturals i mediambientals que contribueixin al desenvolupament i la integració dels menors. L’acció se celebra de manera conjunta a 41 ciutats de tot Espanya, amb la participació de 1.000 voluntaris i més de 5.000 infants en risc d’exclusió social.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha assenyalat: «Els voluntaris de ”la Caixa” ens recorden que és possible un món millor, on els uns s’ajuden els altres de manera desinteressada».

 

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat