Tornar Tornar

120 estudiants espanyols reben una beca de ”la Caixa” per cursar estudis de postgrau a l’estranger

Madrid, 28 Maig 2019

Ses Majestats els Reis d’Espanya han presidit a Madrid la cerimònia de lliurament de les beques de ”la Caixa” de postgrau a l’estranger corresponents a la seva 37a edició.

Un total de 120 universitaris espanyols van ser seleccionats per ”la Caixa” en la convocatòria 2018. Els becaris, escollits en règim de concurrència competitiva, han obtingut admissions a les millors universitats del món.

Entre els anys 1982 i 2018, ”la Caixa” ha destinat una inversió total de prop de 162 milions d’euros a les seves beques de postgrau a l’estranger, de manera que aquest programa s’ha convertit en el més important d’Espanya entre els promoguts per una entitat privada i en un dels més rellevants d’Europa.

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema