Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Secretariado Gitano impulsen la inclusió social de les persones gitanes

Barcelona, 7 Juny 2019

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Secretariado Gitano treballen conjuntament des de 2007 per promoure la inclusió social de la comunitat gitana, de la qual formen part més de 750.000 persones a Espanya.

Les dues entitats atenen anualment més de 7.400 persones gitanes en situació de vulnerabilitat social a través de programes d’atenció a la infància, de convivència ciutadana intercultural i d’inserció sociolaboral.

L’any 2018, els programes d’acció social conjunta impulsats per ”la Caixa” i la Fundación Secretariado Gitano van comptar amb una inversió acumulada de prop de 7 milions d’euros. D’ells, el Fons Social Europeu aporta pràcticament el 50%.

L’obra Família gitana, del pintor català Joan Martí, tindrà des d’avui un lloc d’honor al Palau Macaya de ”la Caixa”, com a símbol del compromís de l’Obra Social ”la Caixa” amb la comunitat gitana.

L’acte ha comptat amb la presència de Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”.
        

 

 

 

        

      

 

 

Notícies relacionades