Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Cruyff, ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court Manel Estiarte a Manresa

Barcelona, 12 Juny 2019

El Cruyff Court Manel Estiarte, és el desè dels quinze que s’inauguraran a Catalunya arrel de la col·laboració amb ”la Caixa” i la Fundació Barça per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social i compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

En total, es preveu la construcció, manteniment i dinamització de 15 Cruyff Courts, prioritzant zones desafavorides, fruit de l’acord entre la Fundació Cruyff, ”la Caixa” i la Fundació Barça.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure per fomentar l’esport entre infants i joves i, a través d’aquesta activitat, inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables, per evitar el sedentarisme i prevenir l’obesitat infantil.

Notícies relacionades