Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Dues persones grans de Huelva i Valladolid, guanyadores del Concurs de Relats Escrits per Gent Gran 2019 de ”la Caixa”

Saragossa, 19 Juny 2019

Enguany s’han lliurat premis a la categoria de relats curts (per Ramón Llanes, pel seu conte La soledad siempre tiene huecos libres) i Microrelat (per Gloria Martín, per ¿Me oyes?). Ambdós guanyadors tenen 70 anys.

A l’onzena edició del concurs, s’hi han presentat 1.678 relats curts i 578 microrelats escrits per persones grans procedents de tot el territori espanyol. La Comunitat de Madrid és la més participativa.

 
L’objectiu de la iniciativa, organitzada per ”la Caixa” conjuntament amb Ràdio Nacional d’Espanya i amb la col·laboració de La Vanguardia, és impulsar la participació i el paper actiu de les persones grans en la societat, fomentant l’hàbit de la lectura, l’ús de la imaginació i l’activitat creativa.

Els guanyadors del concurs reben com a premi l’adaptació radiofònica dels seus relats, i la seva il·lustració i publicació a La Vanguardia i als webs de Ràdio Nacional d’Espanya i de ”la Caixa”. A més, els guanyadors d’ambdues categories podran formar part del jurat de la pròxima edició del concurs.

 

    

     

 

 

Notícies relacionades