Tornar Tornar

Terra de somnis, de Cristina García Rodero. Marbella

Màlaga, 20 Juny 2019

Terra de somnis ens mostra sense complexos la singularitat i l’asimetria del món rural de l’Índia. És la clau d’accés a l’Índia més desconeguda, un mapa social en què les ombres recuperen la vida. Un escenari on es confonen el passat amb el present, i el natural amb el sobrenatural i el fantàstic.

A través de les fotografies fetes per la consagrada fotògrafa Cristina García Rodero, l’exposició vol donar veu a les dones de comunitats rurals d’Anantapur (Andhra Pradesh) i posar en relleu el seu poder de transformació de les comunitats on viuen. 

L’exposició Terra de somnis, organitzada per ”la Caixa” en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer i l’Ajuntament de Marbella, està constituïda per 40 fotografies i forma part del programa Art al carrer, a través del qual ”la Caixa” vol apropar l’art a les persones fora del marc habitual de museus i sales d’exposicions.

Terra de somnis es podrà visitar del 20 de juny al 18 de juliol de 2019 a la Terrassa Puerto Deportivo – Passeig Marítim s/n de Marbella.

Notícies relacionades