Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat a Sevilla més de 1.800 persones al final de la seva vida i més de 2.300 familiars

Sevilla, 27 Juny 2019

El programa va començar el seu recorregut per Espanya a finals del 2008, i a dia d’avui s’implementa a 128 hospitals i amb 133 equips d’atenció domiciliària a través d’una xarxa de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS), que proporcionen una atenció integral a les persones que es troben al final de la seva vida i als seus familiars, complementant la tasca dels serveis sanitaris.

A Sevilla el programa actua des de 2015 a l’Hospital Universitario Virgen del Rocío i a l’Hospital Universitario Virgen Macarena a través d’un EAPS que pertany a l’entitat DomusVi que també ofereix atenció domiciliaria. Fins avui, s’han atès 1.888 pacients i 2.354 familiars.

 

Notícies relacionades