Tornar Tornar

Poètiques de l'emoció. CaixaForum Saragossa

Saragossa, 2 Juliol 2019

Alegria, por, pena, ràbia. Les emocions són una part fonamental de la nostra experiència i determinen en gran manera les decisions que prenem individualment i col·lectivament. Per això, la representació dels afectes ha estat motiu recurrent al llarg de la història de l’art. La nova exposició de CaixaForum Saragossa, Poètiques de l’emoció, recorre algunes maneres de representar les emocions humanes en les arts visuals.

El nucli el formen peces contemporànies -amb una significativa representació de la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani– en relació amb obres d’altres èpoques i contextos diversos. La mostra, comissariada per Érika Goyarrola i organitzada i produïda per ”la Caixa”, presenta un total de 45 obres que recorren els últims 700 anys de la història de l’art.

Poètiques de l’emoció es podrà visitar del 3 de juliol al 27 d’octubre de 2019 a CaixaForum Saragossa (av. d’Anselmo Clavé, 4).

Notícies relacionades