Tornar Tornar

Més de 5 milions d'infants vacunats a l'Àfrica i l'Amèrica Llatina gràcies a l'Aliança per a la Vacunació Infantil de ”la Caixa”

Barcelona, 22 Juliol 2019

”la Caixa”, com a primera fundació privada d’Espanya i una de les més rellevants en l’àmbit mundial, promou aquest programa pioner d’immunització infantil en zones de difícil accés a la sanitat de l’Àfrica i l’Amèrica Llatina, juntament amb Gavi, The Vaccine Alliance, amb el suport de la Fundació Bill i Melinda Gates, i amb la col·laboració de l’Institut de Salut Global.

L’Aliança per a la Vacunació impulsa una fórmula pionera per promoure la responsabilitat social corporativa a Espanya: ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates multipliquen cada euro per 4, quadruplicant així els esforços per la immunització dels nens i nenes contra les malalties evitables amb vacunes.

Gràcies a la contribució de la Fundació ”la Caixa” i al compromís de treballadors i clients de CaixaBank, referent en banca socialment responsable, s’han recaptat des del 2008 més de 31 milions d’euros entre aportacions d’empreses, de clients i de treballadors, i microdonatius de ciutadans.

L’acte ha comptat amb la presència del director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró.

Notícies relacionades