Tornar Tornar

Sebastião Salgado. Gènesi. Laredo

Cantàbria, 24 Juliol 2019

Gènesi és un mosaic increïble en què la natura s’expressa en tota la seva grandesa. Després de gairebé tres dècades de reflexió sobre els drames i les tragèdies de la humanitat, el reconegut fotògraf brasiler Sebastião Salgado va iniciar el 2004 aquest projecte centrat en la natura del nostre planeta.

«Una oda visual a la majestuositat i fragilitat de la Terra; una advertència sobre tot el que correm el risc de perdre», en paraules del mateix fotògraf. Fins l’any 2012, Salgado va fer un total de 32 viatges per completar aquest recorregut pel món verge, amb aturades a l’Antàrtida, Madagascar, Botswana, el Parc Nacional de Kafue, Zàmbia, l’altiplà del Colorado als Estats Units, Alaska, l’arxipèlag de les Galápagos  a l’Equador, Sibèria i la selva de l’Amazones, entre d’altres.

La mostra està constituïda per 38 fotografies en blanc i negre, i mostra paisatges, animals i persones que han pogut evitar la influència del món modern en regions polars, boscos i sabanes tropicals, deserts abrusadors, muntanyes dominades per glaceres i illes solitàries. L’exposició Sebastião Salgado. Gènesi forma part del programa Art al carrer, a través del qual ”la Caixa” vol aproximar l’art a les persones fora del marc habitual de museus i sales d’exposicions.

L’exposició, Sebastião Salgado. Gènesi es podrà visitar del 24 de juliol al 4 de setembre de 2019 al Passeig Marítim de Laredo.

Imatges lliures de drets i per a ús exclusiu de promoció de l’exposició “Gènesi” de Sebastião Salgado a Benidorm. Els mitjans podran publicar dues de les imatges lliures de drets proporcionades, a més de la imatge de l’exposició (fotografia serralada de Brooks, Alaska). Les imatges no es poden emmagatzemar ni passar a formar part de cap arxiu fotogràfic. Les imatges no es poden modificar, retocar, retallar ni reenquadrar.

 

Per demanar les fotos d'alta resolució, clica aquí. (servei disponible exclusivament per als mitjans professionals, que han d'especificar les 2 IMATGES que volen utilitzar)

Notícies relacionades