Tornar Tornar

El programa Més Feina de ”la Caixa” ha facilitat 4.144 contractacions en 29 províncies espanyoles

Redacció, 5 Agost 2019

La Fundació Bancària ”la Caixa” és Organisme Intermedi del Fons Social Europeu en el Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES). La iniciativa disposa d’un finançament total de 41 milions d’euros, procedents del Fons Social Europeu i de la Fundació Bancària ”la Caixa”.

Gràcies al treball de 27 entitats sense ànim de lucre beneficiàries del programa, es facilita la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat a través d’itineraris integrats i personalitzats que fan possible la seva incorporació al mercat de treball.

Més Feina de ”la Caixa” respon a l’estratègia comunitària i de l’entitat de combatre l’exclusió social i garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés al mercat laboral.

Notícies relacionades