Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” ha facilitat itineraris d’inserció sociolaboral a 2.141 interns de 106 centres penitenciaris espanyols

Redacció, 12 Agost 2019

El 76,5 % dels participants que van acabar el seu itinerari d’inserció sociolaboral amb Reincorpora de ”la Caixa” van aconseguir una feina. Aquest percentatge s’ha quintuplicat des del començament del programa i representa un total de 1.209 persones contractades.


Des que es va posar en marxa el projecte, el 2011, Reincorpora ha facilitat itineraris d’inserció social i laboral a 14.709 interns
que estan complint la part final de la seva condemna a Espanya. Els participants milloren les seves habilitats i reforcen els valors que els han d’ajudar en el camí que fan cap a la integració social i laboral.

«Volem facilitar que les persones privades de llibertat puguin reconduir el seu projecte vital, i ho fem acompanyats de l’Administració, amb qui sumem esforços des de fa ja gairebé una dècada. Es tracta d’un compromís estable per la reinserció social i laboral dels interns que permet que, actualment, tres de cada quatre participants en el programa aconsegueixin una feina», explica el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Notícies relacionades