Tornar Tornar

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Euskadi i eleva el seu pressupost a 11,5 milions d'euros

Àlaba, 3 Setembre 2019

El lehendakari del Govern basc, Iñigo Urkullu, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han presentat a Vitoria-Gasteiz un acord marc que preveu la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 11,5 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2019, davant dels 11 milions del 2018.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Euskadi i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha explicat: «La signatura d’aquest acord ratifica i reforça el compromís històric de ”la Caixa” amb Euskadi i els seus ciutadans, especialment amb les persones que passen per situacions de dificultat. L’increment de la inversió fa patent, una vegada més, el nostre sòlid i creixent vincle amb aquesta comunitat».

Notícies relacionades