Tornar Tornar

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Galícia i eleva el seu pressupost a 10,5 milions d'euros

La Corunya, 4 Setembre 2019

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Santiago de Compostel·la un acord marc que preveu la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destinarà 10,5 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2019, davant dels 10 milions del 2018.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Galícia i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha explicat: «Amb la signatura d’aquest acord, reafirmem i reforcem la nostra aposta decidida per Galícia i una implicació creixent en el seu futur i prosperitat. A través de la Xunta de Galícia, volem contribuir a una societat més igualitària i construir així un futur millor per als gallecs, en especial per als qui més ho necessiten».

Notícies relacionades