Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” destina un milió d’euros a promoure la inclusió social de persones vulnerables facilitant el seu accés a un habitatge digne

Madrid, 5 Setembre 2019

Prop de 4.000 persones seran les beneficiàries directes d’aquests ajuts a través de la convocatòria d’Habitatges per a la Inclusió Social 2019, que aquest any ha seleccionat 31 projectes d’entitats socials de tot l’Estat.

L’objectiu principal dels projectes seleccionats és oferir un habitatge temporal a persones en risc d’exclusió social, amb algun tipus de discapacitat amb la finalitat de donar-los estabilitat y la possibilitat de desenvolupar una autonomia plena.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat el compromís de l’entitat a favor d’una societat més justa i igualitària i amb més oportunitats per a les persones vulnerables.

Notícies relacionades