Tornar Tornar

Els faraons del British Museum i el París de Toulouse-Lautrec protagonitzen la nova temporada de CaixaForum Sevilla

Sevilla, 10 Setembre 2019

El París bohemi d’entre segles, clau en la producció d’artistes com Toulouse-Lautrec, serà un altre dels protagonistes d’aquesta pròxima temporada, amb un projecte de producció pròpia molt ambiciós ?que inclou prop de 300 peces? que presentarà l’explosió creativa i avantguardista sorgida al barri parisenc de Montmartre a cavall dels segles XIX i XX.

L’art contemporani farà acte de presència amb el projecte Poètiques de l’emoció, que, a partir de la Col·lecció ”la Caixa” i de nombrosos préstecs, se centrarà en la capacitat de commoure que ha tingut l’art al llarg de la seva història.

CaixaForum Sevilla rebrà l’obra de Cristina García Rodero. Aquesta reconeguda fotògrafa presentarà els seu últim projecte, Terra de somnis, per al qual ha viatjat a l’Índia convidada per ”la Caixa”, amb la finalitat de documentar el paper de les dones a les comunitats rurals.

Un any més, el centre cultural de ”la Caixa” a Sevilla apostarà per la divulgació científica. Per a aquesta temporada, Talking Brains proposarà un viatge interactiu a l’interior del cervell, sota el guiatge dels millors experts en la matèria, per explorar com va sorgir i com va evolucionar el llenguatge.

L’acte ha comptat amb la presència de la directora general adjunta de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Elisa Durán.

La reproducció de les imatges proporcionades està autoritzada exclusivament per a la promoció en els mitjans de comunicació de la TEMPORADA 2019-2020 DE CAIXAFORUM SEVILLA
Les imatges no es poden fer servir per usos aliens a la comunicació de l’exposició ni es poden emmagatzemar en arxius fotogràfics.
Les imatges no es poden retocar, editar, reenquadrar, tallar ni alterar de qualsevol manera.
És obligatori fer constar el peu de foto i el copyright de la imatge.
No es podran fer servir més de 7 imatges en l’article.

En els mitjans digitals, les imatges publicades han d’estar en una resolució inferior a 100 píxels por polsada (PPP).
Per a usos a pàgina sencera o qualsevol altre ús de les imatges, si us plau, contacteu amb [email protected]

Notícies relacionades