Tornar Tornar

“la Caixa” facilita material escolar a prop de 85.000 nens i nenes en situació vulnerable

Madrid, 12 Setembre 2019

84.955 nens i nenes de tot l’Estat atesos pel programa CaixaProinfància rebran kits de material escolar adaptats a cada cicle educatiu (preescolar, primària i secundària).

Una de les principals línies de treball del programa és garantir la promoció socioeducativa d’aquests infants. Per això, al llarg de tot el curs facilitarà també diferents suports educatius a les seves famílies.

«L’educació és la millor eina per possibilitar als nens i nenes un futur enriquidor i amb oportunitats. Facilitant-los aquest material contribuïm a que tornin a l’escola preparats i sobretot amb il·lusió i ganes d’aprendre.” ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva