Tornar Tornar

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Astúries amb un pressupost de 4 milions d’euros

Astúries, 3 Octubre 2019

  • El president del Principat d’Astúries, Adrián Barbón, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Oviedo un acord marc que recull la col·laboració entre aquestes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.
  • Amb aquest conveni, ”la Caixa” destina 4 milions d’euros el 2019 al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social.
  • En el marc del seu Pla Estratègic 2016-2019 i sota el lema Canviem presents, construïm futurs, l’entitat prioritza els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil, facilitar la integració laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat i vetllar per l’atenció integral a pacients amb malalties avançades.

Notícies relacionades