Tornar Tornar

En caiguda lliure. Convocatòria de comissariat. Noves mirades sobre la Col·lecció ”la Caixa”. CaixaForum Barcelona

Barcelona, 9 Octubre 2019

  • Vivim temps de transformació accelerada. Molts valors que feien de puntals de la societat s’han derruït. Tot això provoca una sensació d’abisme, de caiguda, que, d’una banda, pot ser angoixant, però, de l’altra, obre hipòtesis diverses amb vista al futur.
  • La nova exposició de CaixaForum Barcelona, En caiguda lliure, utilitza la imatge de la caiguda com a metàfora d’aquest canvi profund a través de tretze obres d’art contemporani d’onze artistes, que il·lustren i reflexionen sobre aquest moment de crisi estructural.
  • La mostra està comissariada pel lisboeta João Laia, que ha estat un dels tres guanyadors de la nova convocatòria de comissariat del Programa de Suport a la Creació Artística de ”la Caixa” per a projectes expositius basats en els fons de ”la Caixa” i del MACBA. L’exposició s’articula a l’entorn de la gran instal·lació Laberint (1969-2019), d’Àngels Ribé.

Notícies relacionades