Tornar Tornar

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Navarra amb un pressupost de 14 milions d’euros

Navarra, 9 Octubre 2019

  • La presidenta del Govern de Navarra, María Chivite, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Pamplona un acord marc que recull la col·laboració entre aquestes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.
  • Amb aquest acord, ”la Caixa” reforça el seu compromís amb Navarra, i destina 14 milions d’euros el 2019 al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social.
  • En el marc del seu Pla Estratègic 2016-2019 i sota el lema Canviem presents, construïm futurs, l’entitat prioritza els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

Notícies relacionades