Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat a Astúries prop de 5.000 persones al final de la seva vida i més de 7.700 familiars

Astúries, 10 Octubre 2019

  • El programa s’implementa des de finals del 2008 en 128 hospitals i amb 133 equips d’atenció domiciliària a tot Espanya, a través d’una xarxa de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS), que proporcionen una atenció integral a les persones que es troben al final de la seva vida i als seus familiars, complementant la tasca dels serveis sanitaris.
  • A Astúries actua en dos hospitals, un centre sociosanitari i cinc Equips Domiciliaris a través d’un EAPS que pertany a la Sociedad de Geriatría y Gerontología del Principado de Asturias. Al llarg d’aquests deu anys, s’han atès 4.888 persones en situació de malaltia avançada i 7.774 familiars.

Notícies relacionades