Tornar Tornar

Terra de somnis, de Cristina García Rodero. Burgos

Burgos, 14 Octubre 2019

  • Terra de somnis ens mostra sense complexos la singularitat i l’asimetria del món rural de l’Índia. És la clau d’accés a l’Índia més desconeguda, un mapa social en què les ombres recuperen la vida. Un escenari on es confonen el passat amb el present, i el natural amb el sobrenatural i el fantàstic.
  • A través de les fotografies fetes per la consagrada fotògrafa Cristina García Rodero, l’exposició vol donar veu a les dones de comunitats rurals d’Anantapur (Andhra Pradesh) i posar en relleu el seu poder de transformació de les comunitats on viuen.
  • L’exposició Terra de somnis, organitzada per ”la Caixa” i la Fundación Caja de Burgos, en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer i l’Ajuntament de Burgos, està constituïda per 40 fotografies i forma part del programa Art al carrer, a través del qual ”la Caixa” vol apropar l’art a les persones fora del marc habitual de museus i sales d’exposicions.

Notícies relacionades